raspuns-pediatru

Am o fetita de 6 ani si de 3 zile are stari de voma si febra,  Am fost la medic si nu i-a gasit nimic, nu o doare nimic... Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa fac?

Avand in vedere ca simptomatologia persista, trebuie sa consultati din nou medicul pediatru pentru a depista care este cauza manifestarilor descrise. Pentru aceasta este necesar sa faceti si ceva investigatii, mai ales ca la examinare nu s-au gasit modificari.


Răspuns oferit de Dr. Mirela Covăcescu, Medic Primar Pediatru
www.Pediamed.ro - Consultații Pediatrice la Domiciliu București


 Răspunsurile de pe Doctor Pediatru.ro au un caracter strict informativ și nu sunt destinate a înlocui consultul medical (consultație, diagnostic, tratament).

 • Preșcolari (4-6 ani)
  • Formațiune în zona gâtului

   Am un baietel de 5 ani si 7 luni si din vara anului trecut a inceput sa prezinte o umflatura in partea din fata a gatului sub omulet. Seamana la palpare cu un balon plin cu aer (mentionez ca apare...

  • Număr de limfocite modificat

   Baiatul meu are 5 ani si 17 kg, iar acum 2 ani  s-a pricopsit cu stafilococul auriu. I-a aparut un furunc in partea stanga a nasului, aproape de ochi, si am ajuns cu el la urgenta. Acum i-au aparut...

  • Bronșiolita acută

   Am un baietel de 4 ani si 5 luni care acum o saptamana a facut o bronsiolita. Am fost la doctor si ne-a prescris 1 puf de ventolin de 3 ori pe zi, un puf de flixotide de 3 ori pe zi  si o pastila de...

  • Parametrii antropometrici

   Am un baietel de 4 ani si 2 luni care are 96 cm si 24 kg. Este ok pt varsta lui?

  • Limfocite crescute

   Am o fetita de 6 ani si in urma unor analize au iesit limfocitele 62. Doamna doctor care a citit buletinul de analize a spus ca este o valoare mare. Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra.

  • Rahitism la 4 ani

   Am un baietel de 4 ani care a fost diagnosticat cu rahitism in urma unui examen clinic. Am dori sa ne indicati o schema de tratament.

  • Stări de vomă și febră la copil de 6 ani

   Am o fetita de 6 ani si de 3 zile are stari de voma si febra,  Am fost la medic si nu i-a gasit nimic, nu o doare nimic... Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa fac?