Înscrieți cabinetul dvs. medical pe DoctorPediatru.ro - va fi primul în listă pentru utilizatorii cei mai apropiaţi. Afișarea se face în ordinea distanţei faţă de locaţia utilizatorilor site-ului sau adresa specificată de aceștia.

  • BASIC (gratuit) - Nume Cabinet Medical. Nume Medic(i). Adresă. Poziționare pe hartă. Telefon.
  • PLUS (249 lei/an, TVA inclus / Adresă / Specialitate / Medic) - Nume Cabinet Medical. Nume Medic(i). Adresă. Poziționare pe hartă. Telefon (mobil/fix) + Program de lucru + Adresă Web (link direct) + Adresă Facebook (link direct) + Prezentare + Siglă + Fotografii + Cont de Administrare

pediatrie-medicina-de-familie

Pentru a înscrie un cabinet medical, inițial trebuie să vă înregistrați cu o adresă de email validă. Dacă sunteți deja înregistrat, vă rugăm să vă autentificați.

În cazul în care cabinetul pe care îl reprezentați este deja prezent pe site dar nu l-ați înscris dvs., pentru a modifica sau completa informațiile despre acesta ne puteți trimite un email la adresa contact [at] doctorpediatru.ro sau puteți alege varianta înregistrării pe site și apoi trimiterea noilor date prin intermediul formularului.