Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Alimentatia naturala si imunitatea

Email Imprimare PDF

Buna ziua, doamna doctor! Am o fetita pe care am alaptat-o pana la 2 luni. Am vrut sa o alaptez macar pana la 6 luni, dar nu am putut din cauza durerilor de cap provocate de microadenomul hipofizar pe care il am, in prezent sunt pe tratament cu Dostinex. Intrebarea mea este daca si copiii care sunt alaptati racesc sau au diferite infectii? Fetita mea are 4 luni si nu a fost racita sau bolnava pana acum...mi-e tare frica sa nu se imbolnaveasca daca nu o alaptez. La cate luni au bebelusii sistemul imunitar format? Eu ii dau Aptamil. Va multumesc.

Laptele de mama are multe avantaje printre care si apararea impotriva infectiilor, dar in aparitia acestora intervin si alti factori. Este bine ca macar ati reusit sa o alaptati chiar si pana la 2 luni. Sunt situatii cand din anumite motive, la recomandarea medicului, alaptarea nu mai este posibila, formulele de lapte pt sugari fiind o alternativa.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Alimentatia naturala si imunitatea