Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Alergia la proteinele laptelui de vaca vs. intoleranta la lactoza

Email Imprimare PDF

Buna ziua. Am o fetita in varsta de 9 luni. Pana la 5 luni a mancat san si de la 5 luni i-am dat lapte de vaca pentru ca nu mi-a primit nicio formula de lapte praf. Pe la 8 luni si jumatate a inceput sa manance foarte putin si am mers cu ea la un spital din Bucuresti. I-am facut analizele la sange si i-au iesit toate bune, inclusiv analiza sa vad daca e alergica la proteina din laptele de vaca, aceasta iesind negativa. La externare, medical de la spital mi-a spus ca are intoleranta la lactoza si mi-a dat regim alimentar. Mergand la medicul de familie, mi-a spus sa fac ce mi-au spus cei de la spital. Intrebarea mea este: daca analiza pentru alergia laptelui de vaca a iesit negativa e posibil sa aiba intoleranta la lactoza? Dati-mi un raspuns va rog mult.

Alergia la proteinele laptelui de vaca nu este acelasi lucru cu intoleranta la lactoza. Asadar, rezultatul normal al testului pt alergia la proteinele laptelui de vaca nu exclude diagnosticul de intoleranta la lactoza, mai ales daca fetita are si manifestari sugestive.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Alergia la proteinele laptelui de vaca vs. intoleranta la lactoza