Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Salteluta potrivita pentru nou-nascuti

Email Imprimare PDF

Stimata doamna doctor,
Ce tip de salteluta recomandati pentru un bebelus? Sunt foarte multe tipuri pe piata: cocos integral, cocos-burete, latex, poliuretan, relaxa, si parerea unui medic ne-ar ajuta foarte mult. Va multumesc, Olga T.

In general salteaua folosita trebuie sa fie ferma astfel incat sugarul sa nu se afunde in pat, sa asigure o pozitie corecta a coloanei, sa fie hipoalergenica, usor de curatat. Salteaua din cocos sau cocos-poliuretan indeplineste aceste caracteristici.

 

Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti Sfaturi nou-nascuti Salteluta potrivita pentru nou-nascuti