Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Salina si astmul bronsic la copil

Email Imprimare PDF

Buna ziua. Am o prietena care are o fetita de 2 ani si 4 luni, nascuta prematur la 6 luni. A avut probleme cu respiratia la nastere si acum are astm si i se administreaza cate un fass pe zi pentru astm. Intrebarea mea este daca are voie sa faca o cura in salina si daca asta o va ajuta in vreun fel. Multumesc!

Tratamentul astmului se face in general, in functie de manifestarile acestuia, cu medicatie administrata pe cale inhalatorie (aerosoli sau pufuri). Salina poate fi utila, dar nu poate inlocui tratamentul specific al astmului, cu atat mai mult cu cat in cazul mentionat manifestarile astmatice pot avea legatura cu faptul ca fetita s-a nascut prematur si a avut probleme respiratorii la nastere.

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Salina si astmul bronsic la copil