Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Cianoza la nivelul fetei

Email Imprimare PDF

Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu un sfat, am o fetita de 14 luni, la nastere a luat nota 7. Destul de des, cand incepe sa planga se albastreste atat la fata cat si in jurul gurii si nu respira cateva secunde. Noptile nu prea doarme si consuma aproape 1 litru de lapte pe noapte, iar in timpul zilei consuma multe lichide. As dori sa imi spuneti ce control ar trebui sa ii fac pentru a stabili din ce cauza se albastreste cand plange si i se opreste respiratia.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Trebuie sa va prezentati la medicul pediatru in vederea efectuarii unor investigatii. In primul rand cantitatea de lichide pe care o primeste este prea mare si necesita investigatii in acest sens. In al doilea rand, chiar daca cianoza de la nivelul gurii apare mai ales cand plange ceea ce sugereaza un spasm al hohotului de plans, trebuiesc avute in vedere si alte cauze posibile, astfel ca este necesara si o ecografie cardiaca si chiar un examen neurologic.

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Cianoza la nivelul fetei